Сертифікація за міжнародним стандартом IFS Food як елемент підвищення конкурентоспроможності кондитерської продукції - Усатюк, Світлана Іванівна; Панченко, Оксана Юріївна (My University, 2017)
Розглянуто сертифікації кондитерської продукції на відповідність стандарту IFS. Certification of confectionery products for compliance with IFS standard is considered.
Keywords: сертифікація; міжнародний стандарт; IFS Food; кондитерська продукція; certification; international standard; IFS Food; confectionery products; кафедра експертизи харчових продуктів