Усатюк, Світлана ІванівнаПанченко, Оксана Юріївна2018-05-122018-05-122017Усатюк, С. І. Сертифікація за міжнародним стандартом IFS Food як елемент підвищення конкурентоспроможності кондитерської продукції / С. І. Усатюк, О. Ю. Панченко // Якість і безпека харчових продуктів : тези доп. ІIІ міжнар. наук.-практ. конф., 16-17 листопада 2017 р. – К. : НУХТ, 2017. – C. 87-88.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/27388Розглянуто сертифікації кондитерської продукції на відповідність стандарту IFS. Certification of confectionery products for compliance with IFS standard is considered.uk-UKсертифікаціяміжнародний стандартIFS Foodкондитерська продукціяcertificationinternational standardIFS Foodconfectionery productsкафедра експертизи харчових продуктівСертифікація за міжнародним стандартом IFS Food як елемент підвищення конкурентоспроможності кондитерської продукціїThesis