Pushka, OlgaPatychuk, VadimHavrysh, AndreyNiemirich, OleksandraTkachuk, Yuriy2018-02-022018-02-022016Innovative technology of semi-finished products for soups-puree / O. Pushka, V. Patychuk, A. Havrysh, O. Nemirich, Y. Tkachuk // Food Science for Well-being (CEFood 2016) : book of abstracts 8th Central European Congress on Food 2016. — 23-26 May 2016. — Kyiv : NUFT, 2016. — P. 222.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/26634У статті обгрунтовано інноваційний спосіб приготування кулінарних напівфабрикатів для пюреподібних перших страв. Вказано необхідні компоненти виробу. The article substantiates an innovative way of preparing culinary semi-finished products for puree-shaped first courses. The necessary components of the product are indicated.uk-UKнапівфабрикатsemi-finished productтехнологіяtechnologyперші стравиfirst coursesкафедра готельно-ресторанної справиInnovative technology of semi-finished products for soups-pureeOther