Макарівська, Дарія МиколаївнаПушка, Ольга Сергіївна2024-06-252024-06-252024Макарівська, Д. М. Проблеми та виклики сьогодення для закладів ресторанного господарства / М. Д. Макарівська, О. С. Пушка // Інноваційні технології в готельно-ресторанному та туристичному бізнесі : матеріали XІІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції з міжнародною участю, присвяченої 140-річчю НУХТ, 21 травня 2024 р. – Київ : НУХТ, 2024. – С. 94.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/43621У статті проаналізовано значення безпечного та адекватного харчування людей із особливими потребами в харчуванніThe article analyzes the importance of safe and adequate nutrition for people with special nutritional needsukкафедра готельно-ресторанної справихарчуваннястравизахворюваннязаклади ресторанного господарстваfooddishesdiseasesrestaurantsПроблеми та виклики сьогодення для закладів ресторанного господарстваThesishttps://orcid.org/0000-0001-8016-4889