Теоретичні засади визначення конкурентоспроможності потенціалу підприємства - Михайленко, Ольга Валеріївна (My University, 2013)
Досліджена економічна сутність конкурентоспроможності потенціалу та визначені основні фактори конкурентної переваги при визначенні величини потенціалу підприємства. The economic essence of competitiveness potential and identifies the key factors of competitive advantage when determining the potential of the company.
Keywords: потенціал; конкурентоспроможність; оцінка можливості; фактори конкурентної переваги; potential; competitiveness; rating possible; factors of competitive advantage; кафедра обліку і аудиту