Еколого-економічні аспекти водоспоживання в Україні - Гусятинська, Наталія Альфредівна; Молодницька, Анна Сергіївна (My University, 2015)
Принципи раціонального природокористування та збереження навколишнього середовища стали пріоритетом сучасного світового розвитку і потребують розроблення системи ефективних заходів щодо механізмів їх реалізації та контролю. The principles of environmental management and environmental protection have become a priority of the modern world and the need to develop a system of effective measures for implementation mechanisms and control.
Keywords: кафедра технології цукру і підготовки води; забруднення навколишнього середовища; природокористування; водоспоживання; загрязнение окружающей среды; природопользование; водопотребление; water consumption; environmental pollution; environmental management