Бабанов, Ігор Геннадійович2014-03-282014-03-282013Бабанов, І. Г. Дослідження процесів електрокоагуляції сосисок із метою інтенсифікації їх виробництва / І. Г. Бабанов // Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг : тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, присвяченої 75-річчю з дня народження ректора університету (1988-1991 рр.), доктора технічних наук, професора, члена-кореспондента ВАСГНІЛ Бєляєва Михайла Івановича, 19 лист. 2013 р. - Харків : ХДУХТ, 2013. – Ч. 1.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/13522Було проведено дослідження електрофізичних, теплових властивостей м’ясних фаршів, вивчення тепло- і масообміну при тепловій обробці м’ясних фаршів.otherфаршсосискиобробкамасообмінвластивостіобработкамассообменсвойстваbeefsausageprocessedmass transferpropertiesкафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництвДослідження процесів електрокоагуляції сосисок із метою інтенсифікації їх виробництваThesis