Зайченко, Крістіна Сергіївна2021-09-202021-09-202021Зайченко, К. С. Удосконалення способу виробництва напою оздоровчого призначення на основі соку горобини, збагаченого екстрактами зеленого чаю, шавлії та пектину : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Крістіна Сергіївна Зайченко ; наук. керівник Наталія Олександрівна Стеценко. – Київ, 2021. – 118 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/35397otherінноваціїоздоровчі продуктисоковмісний напійсік горобиниекстракт зеленого чаюекстракт шавліїекстракт пектинукафедра технології оздоровчих продуктівУдосконалення способу виробництва напою оздоровчого призначення на основі соку горобини, збагаченого екстрактами зеленого чаю, шавлії та пектинуOther