Сімахіна, Галина ОлександрівнаНауменко, Наталія Валентинівна2019-04-252019-04-252015Сімахіна, Г. О. Інновації у харчових технологіях: від наукової ідеї до реалізації готової продукції / Г. О. Сімахіна, Н. В. Науменко // Товари і ринки. - 2015. - №1. - С. 218-225.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/29187На підставі аналізу світового досвіду визначено перспективи розвитку інноваційних харчових технологій в Україні як єдино доцільний, економічно обґрунтований, підтверджений багаторічною діяльністю шлях передових країн світу. Показано, що інноваційний процес у харчових технологіях є складним, динамічним, відкритим комплексом взаємопов’язаних між собою явищ. Це дасть можливість у короткі терміни забезпечити населення України необхідною кількістю оздоровчої продукції, яка відповідає основним принципам харчування ХХІ століття.uk-UKкафедра технології оздоровчих продуктівоздоровчі продуктиінноваціїінноваційне харчове підприємствоефективністьбезпека харчової продукціїхарчовий статусfoods for well-beinginnovationsinnovative food enterpriseeffectivenesssafety of foodstuffsfood statusкафедра іноземних мов професійного спрямуванняІнновації у харчових технологіях: від наукової ідеї до реалізації готової продукціїArticle