Інновації у харчових технологіях: від наукової ідеї до реалізації готової продукції - Сімахіна, Галина Олександрівна; Науменко, Наталія Валентинівна (My University, 2015)
На підставі аналізу світового досвіду визначено перспективи розвитку інноваційних харчових технологій в Україні як єдино доцільний, економічно обґрунтований, підтверджений багаторічною діяльністю шлях передових країн світу. Показано, що інноваційний процес у харчових технологіях є складним, динамічним, відкритим комплексом взаємопов’язаних між собою явищ. Це дасть можливість у короткі терміни забезпечити населення України необхідною кількістю оздоровчої продукції, яка відповідає основним принципам харчування ХХІ століття.
Keywords: кафедра технології оздоровчих продуктів; оздоровчі продукти; інновації (харчова промисловість); innovation (food industry); safety of foodstuffs; кафедра іноземних мов професійного спрямування