Дослідження вмісту акриламіду в формованих картопляних чіпсах - Ковтун, Аліна Володимирівна; Ковбаса, Володимир Миколайович (My University, 2018)
Небезпечність акриламіду обумовлена канцерогенною дією та є небезпечною при споживанні в великих кількостях чіпсів. The risk of acrylamide is due to carcinogenic action and is dangerous when consumed in large quantities of chips.
Keywords: чіпси; висівки; кріопорошки; акриламід; cryopresources; сhips; acrylamide; bran; кафедра готельно-ресторанної справи