Ковтун, Аліна ВолодимирівнаКовбаса, Володимир Миколайович2019-02-182019-02-182018Ковтун, А. В. Дослідження вмісту акриламіду в формованих картопляних чіпсах / А. В. Ковтун , В. М. Ковбаса // Міжнародна науково- практична конференція «Оздоровчі продукти та дієтичні добавки: технології, якість, безпека» – Київ, 2018. – С. 124-125https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/28808Небезпечність акриламіду обумовлена канцерогенною дією та є небезпечною при споживанні в великих кількостях чіпсів. The risk of acrylamide is due to carcinogenic action and is dangerous when consumed in large quantities of chips.uk-UKчіпсивисівкикріопорошкиакриламідcryopresourcesсhipsacrylamidebranкафедра готельно-ресторанної справиДослідження вмісту акриламіду в формованих картопляних чіпсахThesis