Формування здорового способу життя студентів - Дочинець, Інга Вікторівна (My University, 2018)
Проведений аналіз формування здорового способу життя. The analysis of formation of a healthy way of life is carried out.
Keywords: молодь; життя; студенти; спосіб; здоровий; youth; life; students; way; healthy; кафедра готельно-ресторанної справи