Особливості організації фінансів публічного акціонерного товариства - Ситник, Інна Петрівна; Мачача, М. В. (My University, 2013)
Розглянутосутністьорганізаціїфінансівакціонернихтовариств, якістановлять основу промисловогопотенціалудержави. Запропоновано ряд принципів, реалізаціяякихє запорукоюдосягненнябажаного результату при формуванніполітики і організаціїсистемиуправлінняфінансами конкретного підприємства. The essenceoffinancejoint stock companies,which form the basisof the industrialpotential.Anumber of principleswhose implementationis the key toachievingthe desired resultin the formation ofpolicy and theorganization of thefinancial managementof a particular company.
Keywords: організація фінансів; фінанси акціонерних товариств; фінанси; organizationof finance; financeof publiccompany; finance; кафедра фінансів