Безпечність харчових добавок для споживачів - Чорна, Анастасія Іванівна; Роботько, Анастасія Юріївна (My University, 2019)
Використання харчових добавок призводить до порушення технології обробки продовольчої сировини та значної втрати харчової і біологічної цінності харчових продуктів та їх фальсифікації.
Keywords: харчові добавки; безпечність; споживач; nutritional supplements; safety; consumer; кафедра експертизи харчових продуктів