Чорна, Анастасія ІванівнаРоботько, Анастасія Юріївна2020-02-112020-02-112019Чорна, А. І. Безпечність харчових добавок для споживачів / А. І. Чорна, А. Ю. Роботько // Якість і безпека харчових продуктів : матеріали ІV Міжнародної науково-практичної конференції, 20-21 листопада 2019 р. – Київ : НУХТ, 2019. – С. 165–166.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/30756Використання харчових добавок призводить до порушення технології обробки продовольчої сировини та значної втрати харчової і біологічної цінності харчових продуктів та їх фальсифікації.otherхарчові добавкибезпечністьспоживачnutritional supplementssafetyconsumerкафедра експертизи харчових продуктівБезпечність харчових добавок для споживачівThesis