Integrating IIoT into the structure of packaging equipment - Volodin, Oleksandr; Gavva, Oleksandr (My University, 2024)
An urgent problem is the integration of heterogeneous (mechanical, electrical, pneumatic) control elements into a single technical system - a mechatronic module with specified technical characteristics. When discussing the Industrial Internet of Things (IIoT), people often confuse automation systems for technological machines with the same mechatronic systems. The study of IIoT integration as a concept includes all of these solutions, as well as other technologies such as cloud computing, data analytics, and artificial intelligence.

Актуальною проблемою є об'єднання різнорідних (механічних, електричних, пневматичних) елементів керування в єдину технічну систему - мехатронного модуля із заданими технічними характеристиками. Під час обговорення промислового інтернету речей (IIoT) часто плутають системи автоматизації машин технологічного спрямування з залученням таких самих систем мехатронного типу. Вивчення інтеграції IIoT як концепції включає в себе всі перераховані рішення , а також інші технології, такі як хмарні обчислення, аналітика даних та штучний штучний інтелект.
Keywords: кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв; integrating IIoT; packaging equipment; інтеграція IIoT; пакувальне обладнання