Оптимізація складу морозива на молочній основі з цукристими речовинами - Бреус, Наталія Миколаївна; Маноха, Людмила Юріївна; Поліщук, Галина Євгеніївна (My University, 2015)
Оптимізація складу сумішей морозива дозволить цілеспрямовано керувати формуванням належних показників якості готового продукту. Optimization of ice cream mixes will specifically manage the formation of appropriate quality indicators of the finished product.
Keywords: кафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки; кафедра технології молока і молочних продуктів; склад морозива; підсолоджувачі; оптимізація; composition of ice cream; sweeteners; optimization