Бреус, Наталія МиколаївнаМаноха, Людмила ЮріївнаПоліщук, Галина Євгеніївна2016-08-042016-08-042015Бреус, Н. М. Оптимізація складу морозива на молочній основі з цукристими речовинами / Н. М. Бреус, Л. Ю. Маноха, Г. Є. Поліщук // Сучасні методи, інформаційне, програмне та технічне забезпечення систем управління організаційно-технічними та технологічними комплексами : матеріали ІІ Міжнародної науково-технічної конференції, 25 листопада 2015 р. – К. : НУХТ, 2015. – С. 140-141.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/23856Оптимізація складу сумішей морозива дозволить цілеспрямовано керувати формуванням належних показників якості готового продукту. Optimization of ice cream mixes will specifically manage the formation of appropriate quality indicators of the finished product.uk-UKкафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпекикафедра технології молока і молочних продуктівсклад морозивапідсолоджувачіоптимізаціяcomposition of ice creamsweetenersoptimizationОптимізація складу морозива на молочній основі з цукристими речовинамиOther