Білик, Олена АнатоліївнаХалікова, Есма ФаїківнаБондар, Володимир Іванович2016-04-262016-04-262015Білик, О. А. Інновації в уповільненні процесу черствіння булочних виробів / О. А. Білик, Е. Ф. Халікова, В. І. Бондар // Якість і безпека харчових продуктів : тези доп. ІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 12-13 листопада 2015 р. / Національний університет харчових технологій ; М-во освіти і науки України. — К. : НУХТ, 2015. — С. 114-115.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/22971uk-UKкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівкафедра теплоенергетики та холодильної технікичерствіннябулочні виробиінноваціїcherstvenieinnovationsІнновації в уповільненні процесу черствіння булочних виробівThesis