Дьяченко, Євгенія ВалентинівнаПасічний, Василь МиколайовичГайдай, Юлія СергіївнаЧебаненко (Омельченко), Христина Володимирівна2023-10-122023-10-122021Аналіз ринку виробництва котлет «по-київськи» / Є. В. Дьядечко, В. М. Пасічний, Ю. С. Гайдай, Х. В. Чебаненко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 87 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 15–16 квітня 2021 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2021. – Ч.1. – С. 292https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/41160Обґрунтовано використання мікроелементів у продуктах харчування для створення профілактичних продуктів різних асортиментних груп.otherмінеральні речовиним’ясні продуктикафедра технології м’яса і м’ясних продуктівmineral substancesmeat productsЗбагачення м’ясних продуктів мінеральними речовинамиThesis