Розповсюдження екстремального туризму як форми організації дозвілля - Ткаченко, Сергій Андрійович; Сологуб, Юрій Іванович (My University, 2021)
Головним чинником розвитку екстремального туризму являються соціально-психологічні потреби туристів. Що пов’язано з виключно умовами часу і запитами ринку.

The main factor in the development of extreme tourism is the socio-psychological needs of tourists. Which is connected exclusively with time conditions and market requests.
Keywords: кафедра туристичного та готельного бізнесу; дозвілля; екстремальний туризм; leisure; extreme tourism