Масліков, Максим МихайловичПрядко, Микола Олексійович2014-05-172014-05-171998Масліков, М. М. Математична модель тепловологопереносу в масиві цукру-піску при тривалому зберіганні / М. М. Масліков, М. О. Прядко // Експрес-новини: наука, техніка, виробництво. – 1998. – № 1-2. – С. 43–44.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/14395Запропонована модель тепломасообміну у штабелі цукру-піску під час тривалого зберігання на базі нового потенціала вологопереносу. Model of Heat-mass transfer in bulk of sugar is proposed. It based on the new mass-transfer potential.uk-UKмодельцукортепломасообмінзберіганнясахарmodelsugarheat-mass transferstorageкафедра процесів і апаратів харчових виробництвкафедра теплоенергетики та холодильної технікиМатематична модель тепловологопереносу в масиві цукру-піску при тривалому зберіганніArticle