Математична модель тепловологопереносу в масиві цукру-піску при тривалому зберіганні - Масліков, Максим Михайлович; Прядко, Микола Олексійович (УкрІНТЕІ, 1998)
Запропонована модель тепломасообміну у штабелі цукру-піску під час тривалого зберігання на базі нового потенціала вологопереносу. Model of Heat-mass transfer in bulk of sugar is proposed. It based on the new mass-transfer potential.
Keywords: модель; цукор; тепломасообмін; зберігання; сахар; model; sugar; heat-mass transfer; storage; кафедра процесів і апаратів харчових виробництв; кафедра теплоенергетики та холодильної техніки