Труш, Юлія Леонідівна2020-02-042020-02-042019Труш, Ю. Л. Підготовка кадрів в системі HACCP (аналіз небезпечних чинників і критичні контрольні точки): теоретичний та прикладний аспект / Ю. Л. Труш // Підвищення ефективності діяльності підприємств харчової та переробної галузей АПК : матеріали VІІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції, 20-21 листопада 2019 р. – Київ : НУХТ, 2019. – С. 112–113.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/30640Харчова промисловість України й державні органи в сфері управління якістю та контролю продуктів харчування, проявляють та постійно підтримують істотний інтерес до впровадження на підприємствах системи HACCP – аналіз небезпечних чинників і критичні точки контролю. Загальне розуміння термів та підходів в системі НАССР веде до гармонізації підходу стосовно безпечності харчових продуктів між країнами в усьому світі та підвищує ефективність співпраці з ними, що значною мірою є позитивним моментом в сфері зовнішньоекономічної діяльності, а саме експортних операціях, що в цілому підвищує довіру закордонних партнерів. Майже всі країни світу, в умовах розвитку економічних конкурентних відносин, інтегрували чи перебувають у процесі інтегрування (країни з низьким економічним потенціалом) системи HACCP до своїх дієвих механізмів та регламентів.otherякістьпродукціяуправління якістюпідприємствоproductionqualityenterprisequality managementкафедра економіки і праваПідготовка кадрів в системі HACCP (аналіз небезпечних чинників і критичні контрольні точки): теоретичний та прикладний аспектThesis