Пушка, Ольга СергіївнаІллючок, Антон ЮрійовичГавриш, Андрій ВолодимировичНєміріч, Олександра ВолодимирівнаТкачук, Юрій МихайловичДитюк, Юлія Сергіївна2018-02-022018-02-022017Патент 113903 UA, МПК A23L 23/00 (2017.01) Спосіб виробництва кулінарного напівфабрикату для перших страв / Пушка О. С., Іллючок А. Ю., Гавриш А. В., Нєміріч О. В., Ткачук Ю. М., Дитюк Ю. С. ; заявник Національний університет харчових технологій. – № а 2015 05686 ; заявл. 09.06.2015 ; опубл. 27.03.2017, Бюл. № 6, 2017 р.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/26649Кулінарний напівфабрикат для перших страв, який стабілізує структуру супу. Culinary semi-finished product for the first dishes, which stabilizes the structure of the soup.uk-UKкулінарний напівфабрикатculinary semi-finished productперші стравиfirst coursesкафедра готельно-ресторанної справиСпосіб виробництва кулінарного напівфабрикату для перших страв (Деклараційний патент на винахід № 113903)Other