Продовольча безпека як умова соціальної та економічної стабільності держави - Бурковський, Володимир; Соломка, Ольга Миколаївна (My University, 2014)
Вирішення проблеми забезпечення продовольчої безпеки є важливим пріоритетом державної політики будь-якої держави. Неефективна державна політика у цій сфері може привести до порушення фізіологічних процесів розвитку людини. Актуальність дослідження обумовлена необхідністю аналізу проблем сучасного стану державної політики забезпечення продовольчої безпеки України.
Keywords: продовольча безпека; фізіологічні процеси; аграрне виробництво; food security; physiological processes; agro-industry; кафедра економічної теорії