Грек, Олена ВікторівнаСавченко, Олександр Аркадійович2015-07-032015-07-032012Грек, О. В. Розроблення технологи сиру м’якого «Світанок» / О. В. Грек, О. О. Савченко // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м’ясної, олієжирової та молочної галузей : матеріали Міжнародної науково-технічної конференції, 22–23 березня 2012 р. — Київ : НУХТ, 2012. — С. 55.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/21539З метою встановлення закономірностей термокислотної коагуляції молочно-рослинної суміші, складеної із знежиреного молока, сухого знежиреного молока і рослинного жиру, проводили дослідження в лабораторних умовах. На основі проведених досліджень розроблена технологія м’якого сиру. In order to establish patterns termokyslotnoyi coagulation of milk-vegetable mixture prepared with skim milk, skimmed milk and vegetable fat, conducted the study in the laboratory. On the basis of the research the technology of soft cheese.кафедра технології молока і молочних продуктівм’який сирсиррозроблення технологійsoft cheesecheesedeveloping technologiesРозроблення технології сиру м’якого «Світанок»Other