Мирошник, Юлія АнатоліївнаДоценко, Віктор Федорович2019-12-022019-12-022019Мирошник, Ю. А. Дослідження перерозподілу вологи у масляному напівфабрикаті для борошняних кондитерських виробів / Ю. А. Мирошник, В. Ф. Доценко // Інноваційні технології у хлібопекарському виробництві : матеріали III міжнародної науково-практичної конференції, Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі : матеріали IV міжнародної науково-практичної конференції, 10-11 вересня 2019 р. – Київ : НУХТ, 2019. – С. 131.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/30450Термогравіметричним методом встановлені форми зв’язку вологи в маслному напівфабрикаті в залежності від виду плодоягідних порошків. Отриманими даними слід керуватися при розробці нових кондитерських виробів, в рецептуру яких буде додаватися досліджувана сировина. The effect of powders of snowball, rowan and buckthorn on the shape of the moisture in the oil semi-finished product has been determined by the thermogravimetric method. The resulting data should guide in the development of new pastry products that recipes include the investigated materials.uk-UKборошняні кондитерські виробивологамасляний напівфабрикатpastrymoistureoil semi-finished productкафедра готельно-ресторанної справиДослідження перерозподілу вологи у масляному напівфабрикаті для борошняних кондитерських виробівThesis