Основні підходи до визначення ризику при формуванні нових організаційних структур - Скопенко, Наталія Степанівна (My University, 2010)
У статті розглянуто основні підходи до визначення ризику при формуванні інтеграційних об’єднань. Сформульовано чинники ризику, що супроводжують інтеграційні процеси. In the article the basic going is considered near determination of risk at forming of integration associations. Risk factors which accompany integration processes are formulated.
Keywords: інтеграція; інтеграційні процеси; інтеграційні об’єднання; ризик; integration; integration processes; integration associations; risk; кафедра економіки праці та менеджменту