Інноваційний продукт закладів туристично-рекреаційного готельного господарства - Леонтьєва, Ольга Борисівна; Шаран, Лариса Олександрівна (My University, 2016)
Проведений аналітичний огляд щодо методів аромотерапії, показує що найбільш доступним і популярним методом є ароматизація повітря за допомогою аромолампи.
Keywords: ароматерапія; кафедра готельно-ресторанної справи