Тетеріна, Світлана МиколаївнаГрегірчак, Наталія Миколаївна2013-11-072013-11-072013Мікробіологія харчових продуктів : Лабораторний практикум для студ. напряму підготовки 6.051701 "Харчові технології та інженерія" ден. та заоч. форм навчання / Уклад.: С. М. Тетеріна, Н. М.Грегірчак. – К.: НУХТ, 2013. – 97 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/11086У даному лабораторному практикумі розкрито зміст лабораторних робіт з дисципліни “ Мікробіологія Харчових продуктів”, наведено теоретичний матеріал необхідний для засвоєння основних тем курсу та розписано послідовність виконання лабораторних робіт і опрацювання одержаних результатів. Також наведено контрольні запитання для моніторингу засвоєння матеріалу дисципліни. In this laboratory practical laboratory work revealed the content of the course "Food Microbiology" provides theoretical background needed for learning the basic themes of the course and is painted sequence of laboratory operations and processing of the results. There are checklists for monitoring learning material discipline.мікроскопмікроорганізмимікробіологічні процесиміцеліальні грибибактеріїдріжджімікробіологічний контрольmicroscopemicroorganismsmicrobiological processesmould mushroomsmicrobiological controlкафедра біотехнології і мікробіологіїМікробіологія харчових продуктів. Лабораторний практикум.Other