Чернігевич, Галина Ігорівна2016-02-102016-02-102015Чернігевич, Г. І. Дослідження стану та перспективи розвитку хлібопекарської галузі у Львівській області / Г. І. Чернігевич // Підвищення ефективності діяльності підприємств харчової та переробної галузей АПК : матеріали ІІІ Всеукраїнської науково-практичної конф., 19-20 листопада 2014 р. : тези доп. - К.: НУХТ, 2015. – С. 128-129.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/22158В умовах фінансово-економічної кризи головним завданням розвитку ринку хлібопекарської продукції є задоволення базових потреб споживачів товарами сучасного високоякісного виробництва за доступними цінами. Для отримання якісної хлібопекарської продукції, особливу увагу слід приділяти якості сировини, яка не завжди відповідає вимогам державних стандартів України. In the context of the financial and economic crisis, the main task of the market development of bakery products is to meet the basic needs of consumers of products of modern high-quality production at an affordable price. To obtain high-quality bakery products, special attention should be paid to the quality of raw materials, it does not always meet the requirements of state standards of Ukraine.otherхлібопекарська промисловістьbaking industryпродовольчий ринокfood marketефективність галузіefficiency industryДослідження стану та перспективи розвитку хлібопекарської галузі у Львівській областіArticle