Утилізація викидів парових сушильних установок - Турчин, Владислав Юрійович; Шутюк, Віталій Володимирович; Василів, Володимир Павлович (My University, 2016)
Зроблено аналіз способів утилізації перегрітої пари з низькою ентальпією сушильних установок. Показано переваги і недоліки використання різних способів стискання пари. The analysis methods of utilization of superheated steam drying with low enthalpy systems. The advantages and disadvantages of using different ways to compress vapor.
Keywords: сушіння; парова сушарка; утилізація; рекуперація; drying; steam drying; recycling; recovery; кафедра технології консервування