Молодовець, Роксолана Андріївна2022-08-232022-08-232022Молодовець, Р. А. Організація забою та переробки худоби на м’ясокомбінаті потужністю 20,2 т м’яса за зміну, з впровадженням переробки ВРХ : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Роксолана Андріївна Молодовець ; наук. керівник Оксана Анатоліївна Топчій. – Київ, 2022. – 113 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/37855otherкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівтехнологіям’ясо на кісткахм’ясо - жирове виробництвосировиналінія переробкипервинна переробкавихід м’ясаОрганізація забою та переробки худоби на м’ясокомбінаті потужністю 20,2 т м’яса за зміну, з впровадженням переробки ВРХ