Мирончук, Валерій ГригоровичЄщенко, Оксана Анатоліївна2012-12-122012-12-122012Мирончук, В. Г. Аналіз рециркуляції клеровки останнього продукту на роботу трикристалізаційної схеми цукрового заводу / В. Г. Мирончук, О. А. Єщенко // Удосконалення процесів і обладнання — запорука інноваційного розвитку харчової промисловості : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., Київ, 10-11 квіт. 2012 p. - К: НУХТ, 2012. — С. 78–79.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/4242Проаналізовано роздільне клерування цукрів проміжної та останньої кристалізацій в трипродуктовій схемі з використанням клеровки цукру останнього продукту та використання афінаційного утфелю як кристалічної основи для уварювання проміжного продукту. Доведено доцільність роботи продуктового відділення за такими схемами за низької чистоти стандартного сиропу. Analyzed separate melting sugar intermediate and final crystallization of three product scheme using last product sugar melting and use of affination massecuite as crystalline source to boiling intermediate product. Proved the feasibility of the grocery department under such schemes for low-purity standard syrup.otherклеровкапроміжний продуктафінаційний утфельроздільне клерування цукріврециркуляціякафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектуванняmeltingintermediate productafinatsionny massecuiteseparate melting sugarsrecirculationАналіз рециркуляції клеровки останнього продукту на роботу трикристалізаційної схеми цукрового заводуThesis