Різник, Анастасія ОлександрівнаСильчук, Тетяна АнатоліївнаЦирульнікова, Віта Валентинівна2024-06-272024-06-272024Різник, А. О. Тренди крафтових технологій сучасної індустрії харчування / А. О. Різник, Т. А. Сильчук, В. В. Цирульнікова // Промисловість та крафт для HoReCa в туризмі: досвід, проблеми, інновації : матеріали ІІ Міжнародної науково-практичної конференції, 23–24 травня 2024 р. – Київ : НУХТ, 2024. – С. 51–54.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/43698За останні роки такі інновації, як обробка під високим тиском, вакуумне пакування та ультразвукова обробка, ще більше підвищили якість, безпеку та різноманітність оброблених харчових продуктів. А дослідженні основні тенденції харчової промисловості та пов’язані з ними технологічні рішення підтверджують актуальність роз-роблення та впровадження альтернативних способів вироб-ництва крафтової продукціїIn recent years, innovations such as high-pressure processing, vacuum packaging and ultrasonic processing have further enhanced the quality, safety and variety of processed foods. And research on the main trends in the food industry and related technological solutions confirms the relevance of developing and implementing alternative methods of producing craft productsukкафедра готельно-ресторанної справикрафтова сировинатренди харчової промисловостікрафтові технологіїстартаптенденціяfood industry trendscraft raw materialscraft technologiesstartuptrendТренди крафтових технологій сучасної індустрії харчуванняThesishttps://orcid.org/0000-0001-8035-4957https://orcid.org/0000-0003-1531-5016