Дочинець, Інга Вікторівна2017-07-102017-07-102017Дочинець, І. В. Збагачення технології виробництва м’ясних напівфабрикатів / І.В. Дочинець // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 83 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 5–6 квітня 2017 р., м. Київ. –Київ : НУХТ, 2017. - Ч. 3. – С. 279https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/25720Розробка продуктів, які мають комбінований склад, створення яких дозволяє удосконалити сировину тваринного походження, забезпечуючи при цьому населення повноцінним білковим харчуванням.uk-UKм’ясомясоmeatпродуктипродуктыfoodкафедра готельно-ресторанної справиЗбагачення технології виробництва м’ясних напівфабрикатівThesis