Лисенко (Звьоздочкіна), Олена Анатоліївна2016-02-182016-02-182015Лисенко, О. А. Аналіз показників споживання хлібобулочних виробів в контексті забезпечення продовольчої безпеки країни / О. А. Лисенко // Вісник ХДУ. – Херсон, 2015. – № 15, Ч. 2. – С. 20-23. - (Економічні науки).2307-8030https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/22318Стаття присвячена порівняльному аналізу показників споживання та витрат на хліб та хлібопродукцію. Визначено вплив доходів на зміни обсягів споживання основного виду продукту харчування. На основі регресійного аналізу спрогнозовано значення індикаторів продовольчої безпеки країни. Article is devoted to the comparative analysis of indicators of consumption and expenses on bread and grain products. Influence of the income on changes of consumption volumes of a main type of a food product is defined. On the basis of the regression analysis value of indicators of food security of the country is predicted.споживанняпродовольча безпекахлібдоходивитратинаселенняconsumptionfood securitybreadincomeexpensespopulationкафедра економіки праці та менеджментуАналіз показників споживання хлібобулочних виробів в контексті забезпечення продовольчої безпеки країниArticle