Теличкун, Юлія СтаніславівнаЛитовченко, Ігор МиколайовичКовальов, Олександр Володимирович2014-09-192014-09-192014Теличкун, Ю. С. Технологічне обладнання галузі (Хлібопекарське виробництво) [Електронний ресурс] : курс лекцій для студ. напряму підготовки 6.051701 "Харчові технології та інженерія" та спец. 7.05050313, 8.05050313 "Обладнання переробних та харчових виробництв" ден. та заоч. форм навчання / Ю. С. Теличкун, І. М. Литовченко, О. В. Ковальов. - К. : Нац. ун-т харч. технологій, 2014. – 110 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/16867В курсі лекцій викладені основні види обладнання для виробництва хлібобулочних виробів. Опис обладнання розташований згідно машино-апаратурної схеми виробництва. In the lectures the basic equipment for the production of bakery products. Description of equipment located under machine-production hardware circuits.uk-UKхлібобладнаннямашиниапаратипечіbreadequipmentmachineapparatusfurnaceкафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництвТехнологічне обладнання галузі (хлібопекарське виробництво) : курс лекційOther