Мирошник, Юлія АнатоліївнаДоценко, Віктор Федорович2019-06-032019-06-032019Мирошник, Ю. Використання ультразвуку в харчовій промисловості / Ю. Мирошник, В. Доценко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 85 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 11–12 квітня 2019 р. – К. : НУХТ, 2019. – Ч. 3. – С. 290.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/29413Досліджено можливість використання ультразвуку в харчовій промисловості. The possibility of using ultrasound in the food industry is explored.uk-UKультразвукультразвукове полеultrasoundultrasound fieldкафедра готельно-ресторанної справиВикористання ультразвуку в харчовій промисловостіArticle