Використання ультразвуку в харчовій промисловості - Мирошник, Юлія Анатоліївна; Доценко, Віктор Федорович (My University, 2019)
Досліджено можливість використання ультразвуку в харчовій промисловості. The possibility of using ultrasound in the food industry is explored.
Keywords: ультразвук; ультразвукове поле; ultrasound; ultrasound field; кафедра готельно-ресторанної справи