Оптимізація процесу приготування безглютенових виробів - Мацук, Юлія Анатоліївна; Блесков, І. В.; Михайлов, Богдан Володимирович (My University, 2023)
Надзвичайно актуальним завданням останнім часом, є розроблення технологій безглютенових виробів для забезпечення населення України дієтичними харчовими продуктами. Безумовно основний рушій попиту на подібні продукти – не тільки тренд, а й розповсюдження специфічного захворювання – целіакії (несприйняття глютену). An extremely urgent task recently is the development of gluten-free products technologies to provide the population of Ukraine with dietary food products. Undoubtedly, the main driver of demand for such products is not only a trend, but also the spread of a specific disease - celiac disease (gluten intolerance).
Keywords: безглютенові вироби; безглютенові кекси; рецептури кексів; glutenfree ware; glutenfree cupcakes; cupcake recipes