Пешук, Людмила ВасилівнаМельник, Тетяна Анатоліївна2013-03-192013-03-192009Патент №44381 Державний департамент інтелектуальної власності України UA: МПК А22С 11/00 М’ясний фарш для виробництва вареної ковбаси / Пешук Л. В., Мельник Т. А. ; заявник і патентовласник Нац. ун-т харч. техн. - u 2009 05696 ; заявл. 03.06.09 ; опубл. 25.09.09, Бюл. № 18. - 4 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/6895В основу корисної моделі поставлена задача удосконалення якісних та органолептичних показників продукту, збалансування його хімічного складу та покращення засвоювання організмом. The basis of the utility model tasked with improving the quality and organoleptic characteristics of the product, balancing its chemical composition and better assimilation by the body.otherрецептураварена ковбасафаршrecipecooked sausagestuffingкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівМ’ясний фарш для виробництва вареної ковбаси (Патент на корисну модель № 44381)Article