М’ясний фарш для виробництва вареної ковбаси (Патент на корисну модель № 44381) - Пешук, Людмила Василівна; Мельник, Тетяна Анатоліївна (My University, 2009)
В основу корисної моделі поставлена задача удосконалення якісних та органолептичних показників продукту, збалансування його хімічного складу та покращення засвоювання організмом. The basis of the utility model tasked with improving the quality and organoleptic characteristics of the product, balancing its chemical composition and better assimilation by the body.
Keywords: грибна сировина; варена ковбаса; молоко сухе; кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів