Дробот, Віра ІванівнаАрсеньєва, Лариса ЮріївнаМахинько, Валерій Миколайович2014-07-232014-07-232001Дробот, В. І. Соєві продукти – вирішення проблеми білкового дефіциту харчування / В. І. Дробот, Л. Ю. Арсеньєва, В. М. Махинько // Хранение и переработка зерна. – 2001. – №6 (24) – С. 53-56.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/16251У статті наведено результати розробки нових булочних виробів з продуктами переробки сої (борошно, білковий концентрат, олія). Запропоновано новий виріб, що містить 10 % соєвого концентрату та 14 % соєвої олії. Наведено його хімічний склад. In the article the results of development of new bakery products with the products of soybean processing (flour, protein concentrate, vegetable oil). The proposed new article containing 10 % soy concentrate and 14 % of soybean oil. Shown its chemical composition.uk-UKсоятістохлібскладцінністьsoydoughbreadcompositionvalueкафедра експертизи харчових продуктівкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівСоєві продукти – вирішення проблеми білкового дефіциту харчуванняArticle