Використання натуральних джерел антиоксидантів при виробництві квасу - Стеценко, Наталія Олександрівна; Гладишева, Олександра Олександрівна (My University, 2019)
Використання нетрадиційної сировини, а саме сиропу обліпихи та дигідрокверцетину при виробництві квасу, дозволяє забезпечити антиоксидантний ефект за рахунок вмісту вітамінів-антиоксидантів та флавоноїдів. При цьому спостерігаються оригінальні приємні органолептичні властивості готового напою, а показники його якості відповідають вимогам нормативної документації.
Keywords: антиоксиданти; квас; сироп обліпихи; дигідрокверцетин; оздоровчий харчовий продукт; антиоксидантна дія; antioxidant; kvass; sea buckthorn syrup; dihydroquercetin; healthy food; antioxidant effect; кафедра технології оздоровчих продуктів