Стеценко, Наталія ОлександрівнаГладишева, Олександра Олександрівна2020-01-312020-01-312019Стеценко, Н. Використання натуральних джерел антиоксидантів при виробництві квасу / Н. Стеценко, О. Гладишева // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 14-15 листопада 2019 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2019. – С. 32-34.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/30572Використання нетрадиційної сировини, а саме сиропу обліпихи та дигідрокверцетину при виробництві квасу, дозволяє забезпечити антиоксидантний ефект за рахунок вмісту вітамінів-антиоксидантів та флавоноїдів. При цьому спостерігаються оригінальні приємні органолептичні властивості готового напою, а показники його якості відповідають вимогам нормативної документації.otherантиоксидантиквассироп обліпихидигідрокверцетиноздоровчий харчовий продуктантиоксидантна діяantioxidantkvasssea buckthorn syrupdihydroquercetinhealthy foodantioxidant effectкафедра технології оздоровчих продуктівВикористання натуральних джерел антиоксидантів при виробництві квасуThesis