Ущаповський, Артем ОлеговичКомарницький, Роман Вікторович2021-06-092021-06-092020Ущаповський, А. О. Організація та обслуговування відвідувачів у закладах ресторанного господарства в умовах карантину / А.О. Ущаповський, Р. В. Комарницький // Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі : матеріали ІХ Всеукраїнської науково-практичної конференції, 19-20 травня 2020 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2020. – С. 152–153.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/34400В роботі наведено рекомендаційні заходи щодо організації та обслуговування гостей для закладів ресторанного господарства в умовах карантину ( нові маркетингові засоби з утримання відвідувачів, якість обслуговування, професіоналізм персоналу та ін.). The paper presents recommended measures for the organization and service of guests for restaurants in quarantine (new marketing tools to retain visitors, quality of service, professionalism of staff, etc.).otherорганізаціяorganizationобслуговуванняserviceресторанне господарствоrestaurant businessкарантинquarantineкафедра готельно-ресторанної справиОрганізація та обслуговування відвідувачів у закладах ресторанного господарства в умовах карантинуThesis