Сінат-Радченко, Дмитро ЄвгеновичЖуковін, О. І.Чугурова, Г. І.2013-12-182013-12-181995Сінат-Радченко, Д. Є. Оцінка схильності молекул у водному розчині до асоціації / Д. Є. Сінат-Радченко, О. І. Жуковін, Г. І. Чугурова // Розробка та впровадження прогресивних ресурсоощадних технологій та обладнання у харчову та переробну промисловість : тези доповідей всеукраїнської науково-технічної конференції, 17-20 жовтня 1995 р. – К.: УДУХТ, 1995. – С. 34.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/12241З'ясовано межі концентрацій водного розчину сахарози, коли її молекули практично не взаємодіють між собою, коли починається колективний процес утворення асоціатів та кількість молекул в одному асоціаті за даних умов. It is shown the limits of concentration of an aqueous solution of sucrose when its molecules practically do not interact with each other when starting the formation of collective associates and the number of molecules in one associates under these conditions.кристалcrystalмолекула сахарозиmolecule of sucroseмолекула водиwater moleculeкафедра теплоенергетики та холодильної технікиОцінка схильності молекул у водному розчині до асоціаціїThesis