Сірик, Аліна Олегівна2018-07-042018-07-042018Сірик, А. О. Пожежна безпека промислових котелен підприємств харчової промисловості / А. О. Сірик // Проблеми та перспективи забезпечення цивільного захисту : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених. – Харків : НУЦЗ України, 2018. – Ч. 8. – С. 369.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/27867В роботі теоретично обґрунтовано основні заходи, які повинні охоплювати всі сфери діяльності котельні. Забезпечення безпеки і здоров'я працівників, які обслуговують котельне обладнання, а також для запобігання внутрішніх вибухів на об'єктах енергетики харчових підприємств та руйнуванню будівель. In work the basic actions which should cover all spheres of activity of a boiler room are theoretically proved. Ensuring the safety and health of workers serving the boiler equipment, as well as to prevent internal explosions at the energy facilities of food enterprises and the destruction of buildings.кафедра екології та екоменеджментубезпека праціохорона працівибухикотельніпожежна безпекахарчова промисловістьsafety of workoccupational healthexplosionsboiler housesfire securityfood industryПожежна безпека промислових котелен підприємств харчової промисловостіOther