Бурченко, Людмила МиколаївнаБілик, Олена АнатоліївнаПередерій, Інна ГеннадіївнаФедорова, Тетяна Олексіївна2019-03-212019-03-212018Збагачення хлібобулочних виробів геродієтичного призначення сумішшю пророщених зерен / Л. М. Бурченко, О. А. Білик, І. Г. Передерій, Т. О. Федорова // Агроекологічні аспекти виробництва та переробки продукції сільського господарства : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 7–8 червня 2018 р. – Мелітополь-Кирилівка : ТДАТУ, 2018. – С. 33.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/28901Розглянуто, що суміш пророщених зерен є оптимально збалансованою, так як білок, що входить до складу пророщеного зерна вівса, пшениці, ячменю і кукурудзи, містить всі незамінні амінокислоти, які в процентному відношенні складають до 30% загального вмісту білка. Встановлено, що найкращі показники якості хлібобулочних виробів досягаються у разі дозування суміші пророщених зерен 15 % до маси борошна.uk-UKсуміш пророщених зеренсмесь пророщенных зеренa mixture of germinated grainsгеродієтичне харчуваннягеродиетическое питанияherodietic nutritionлюди похилого вікустарикиelderlyкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівЗбагачення хлібобулочних виробів геродієтичного призначення сумішшю пророщених зеренThesis