Ковбаса, Володимир МиколайовичКобилінська, Олена ВалеріївнаТерлецька, Віта Альбертівна2016-02-082016-02-082000Ковбаса, В. М. Вивчення кінетики набухання екструдованих крохмалепродуктів / В. М. Ковбаса, О. В. Кобилінська, В.А. Терлецька // Хранение и переработка зерна. – 2000. - № 11. – С. 46-47.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/22131Стаття присвячена дослідженню процесу набухання крохмалю та крохмалемісткої сировини, що оброблена на двохшнековому екструдері. Представлено кінетичні криві набухання при 20 ºС. Встановлено, що набухання екструдатів супроводжується їх частковим розчиненням. The article is about swelling process of starch and starch-containing raw materials, which processed in two-auger extruder. Presented swelling kinetic curves at 20°C. Established the swelling of extrudate accompanied by their partial dissolution.uk-UKкрохмальбіополімерекструзійне обробленняпроцес набуханнясольватаціякафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівstarchbiopolymerextrusion processingswelling processsolvationВивчення кінетики набухання екструдованих крохмалепродуктівArticle