Качан, Анастасія ДмитрівнаБожко, Анастасія ЮріївнаБожко, Анастасія ЮріївнаТищенко (Усатюк), Олена Михайлівна2024-11-072024-11-072024Оцінювання якості маргарину столового з додаванням бета-каротину / А. Качан, С. Усатюк, А. Божко, О. Тищенко // Scientific Research: Theoretical Foundations and Practical Applications : proceedings of the VІІ International scientific and practical conference, 24–26 January 2024. – Vienna, Austria : International Scientific Unity, 2024. – Рp. 144–146.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/45442У тезах досліджено використання харчового барвника бета-каротину (Е160а) у технології маргарину столового.The thesis examines the use of food coloring beta-carotene (E160a) in the technology of table margarine.ukмаргаринбета-каротинхарчовий барвникmargarinebeta-carotenefood coloringкафедра експертизи харчових продуктівОцінювання якості маргарину столового з додаванням бета-каротинуThesishttps://orcid.org/0000-0001-7554-0827https://orcid.org/0000-0002-5267-2023