Визначення кількості вимороженої вологи білково-рослинних сумішей - Грек, Олена Вікторівна; Тимчук, Алла Вікторівна (My University, 2011)
Визначено доцільність використання рослинних інгредієнтів у якості своєрідних кріопротекторів, ще до заморожування молочно-білкової основи в кількостях максимально наближених до рецептур напівфабрикатів з сиру кисломолочного, що забезпечує зменшення втрат при розморожуванні за рахунок зниження кількості вимороженої вологи.
Keywords: виморожування олії; білково-рослинна суміш; кафедра технології молока і молочних продуктів