Грек, Олена ВікторівнаТимчук, Алла Вікторівна2014-05-232014-05-232011Грек, О. В. Визначення кількості вимороженої вологи білково-рослинних сумішей / О. В. Грек, А. В. Тимчук // Сучасні технології та обладнання харчових виробництв : Міжнародна науково-практична конференція, 29-30 вересня, 2011 р. — Тернопіль: ТНТУ ім. І. Пулюя, 2011. — С. 22.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/14487Визначено доцільність використання рослинних інгредієнтів у якості своєрідних кріопротекторів, ще до заморожування молочно-білкової основи в кількостях максимально наближених до рецептур напівфабрикатів з сиру кисломолочного, що забезпечує зменшення втрат при розморожуванні за рахунок зниження кількості вимороженої вологи. Determined the feasibility of using herbal ingredients as the original cryoprotectant before freezing milk-protein basis in amounts as close to the half-finished cottage cheese recipes that provides a reduction in losses during thawing by reducing the amount of chilled water.otherвиморожена вологабілково-рослинні сумішізаморожуванняfrozen out moistureprotein and vegetable mixturefreezingкафедра технології молока і молочних продуктівВизначення кількості вимороженої вологи білково-рослинних сумішейThesis