Спосіб одержання монокристалів тетрагідратів триперренатів рідкоземельних елементів (Деклараційний патент на винахід № 72100) - Демидьонок, Олена Анатоліївна; Фоменко, Веніамін Васильович; Самчук, Анатолій Іванович; Перепелиця, Олександр Петрович (My University, 2005)
Спосіб одержання монокристалів тетрагідратів перренатів рідкоземельних елементів відрізняється тим, що синтез ведуть у спиртовому розчині (30-65 об. % (С2Н5ОН) при рН = 0,5-3,2.

The method of preparation monocrystals tetrahydrates threeperrenates r.e.e. is differing so much, what synthesis is realizating into alcoholic solution (30-65 vol.% С2Н5ОН) at рН = 0,5-3,2.
Keywords: монокристали; monocrystals; тетрагідрати перренатів РЗЕ; вирощування; умови; tetrahydrates of threeperrenates r.e.e.; growth; condition; кафедра харчової хімії