Проблема особистості у філософські спадщині М. де Унамуно - Клочков, Ілля Володимирович (My University, 2013)
Стаття присвячена проблемі розвитку особистості у межах філософської спадщині іспанського мислителя ХХ століття М. де. Унамуно, This article dedicated for a problem is person development in the philosophical heritage M. de Unamuno famous Spanish XX century thinker.
Keywords: особистість; життя; існування; віра; розум; person; life; existence; belief; mind; кафедра гуманітарних дисциплін