Дослідження етапу підготовки сировини в процесі одержання цукристих продуктів із пшениці - Оверченко, О. М.; Башта (Шеремет), Алла Олексіївна; Бойко, Юрій Іванович; Українець, Анатолій Іванович; Лагода, Володимир Андрійович (My University, 2004)
В результаті досліджень підібрано фракцію подрібненої пшениці, найбільш придатну для одержання цукристих сиропів. As a result of researches selected fraction of shredded wheat, the most suitable for obtaining sugar syrups.
Keywords: подрібнення зерна; пшениця; гідротермічне оброблення; milling corn; wheat; hydrothermal processing; кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв; кафедра технології оздоровчих продуктів