Оверченко, О. М.Башта (Шеремет), Алла ОлексіївнаБойко, Юрій ІвановичУкраїнець, Анатолій ІвановичЛагода, Володимир Андрійович2013-10-022013-10-022004Дослідження етапу підготовки сировини в процесі одержання цукристих продуктів із пшениці / О. М. Оверченко, А. О. Шеремет, Ю. І. Бойко, А. І. Українець, В. А. Лагода // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 70-ої наукової конференції молодих вчених, аспірантів і студентів, Київ, 20 –21 квітня 2004 р. / НУХТ. – Київ, 2004. – Ч. 2. – С. 11.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/10034В результаті досліджень підібрано фракцію подрібненої пшениці, найбільш придатну для одержання цукристих сиропів. As a result of researches selected fraction of shredded wheat, the most suitable for obtaining sugar syrups.otherподрібнення зернапшеницягідротермічне обробленняmilling cornwheathydrothermal processingкафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництвкафедра технології оздоровчих продуктівДослідження етапу підготовки сировини в процесі одержання цукристих продуктів із пшениціThesis