Babanova, OlenaShevchenko, AndriiPrasol, Svitlana2024-11-142024-11-142024Determination of the rational current frequency for electric contact heating of minced meat products / O. Babanova, A. Shevchenko, S. Prasol // Modern Technologies in the Food Industry-2024 (MTFI-2024) : proceedings of the International Conference, 17–18 October 2024. – Chişinău : Tehnica-UTM, 2024. – P. 34.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/45794З відомих способів нагріву ефективним є електроконтактний нагрів (ЕКО). Низькочастотний (LF) ECH є кращим над високочастотним (HF), оскільки генератори, необхідні для виробництва HF, вимагають значного споживання електроенергії.Of the known methods of heating, electric contact heating (ECH) is effective. Low-frequency (LF) ECH is preferred over high-frequency (HF) because the generators required to produce HF require significant power consumption.enelectric contact heatingminced meat productscurrent frequencytemperatureкафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництвелектроконтактний обігріввироби з фаршучастота струмутемператураDetermination of the rational current frequency for electric contact heating of minced meat productsThesishttps://orcid.org/0000-0001-6906-158Xhttps://orcid.org/0000-0002-0506-472Xhttps://orcid.org/0000-0002-7616-770X